See the agenda for the Fundamentals of Service Charges 2021.

9:20am

Welcome from the chair

Duration: 10 minutes

Speaker:

  • Dawn Grocott

    Dawn Grocott
    Torus 62 Ltd

9:30am

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Lynne Nicholls

    Lynne Nicholls
    Clarion Housing Group

10:10am

Short break

Duration: 10 minutes

10:20am

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Emma Hardman

    Emma Hardman
    Anthony Collins Solicitors

11:00am

Short break

Duration: 10 minutes

11:10am

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Pascale Mézac

    Pascale Mézac
    Plan2moro

11:50am

Short break

Duration: 10 minutes

12:00pm

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Maggie FItzsimons

12:40pm

Short break

Duration: 10 minutes

12:50pm

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Ken James

    Ken James
    A2Dominion

1:35pm

Chair’s closing remarks

Chair:

  • Dawn Grocott

    Dawn Grocott
    Torus 62 Ltd